luni, 13 august 2012

Sasha Alexandru - Botez



Cu o cazia acestei postari, ne revedem pe un nou blog, special dedicat fotografiei de botez.
La sfatul unui bun prieten si coleg, Marius Barbulescu, am considerat ca este bine sa delimitez cele doua genuri ale fotografiei. Si cum am prins ceva timp liber (pentru ca acum traiesc doar din fotografie - iuhuuuu!), am pus pe picioare acest blog nou nout. :)
Poate botezurile nu sunt chiar atat de spectaculoase precum nuntile, dar cu siguranta sunt mult mai dificil de fotografiat. Slujba religioasa de botez este mult mai complexa, imprevizibila si se desfasoara cu trei viteze in plus fata de cea de nunta.
Pe Toni si pe frumoasa lui sotie, Diana (parintii lui Sasha), i-am cunoscut la botezul Aidei, eveniment la care ei au fost prezenti in calitate de nasi. Intre timp, devenind parinti, au dorit ca eu sa fiu fotograful martor la importantul eveniment - botezul lui Sasha Alexandru :) Si ce botez!!! A fost mai spectaculos decat multe alte nunti pentru ca a fost indedit din multe puncte de vedere. Petrecerea s-a organizat in stil hawaiian, invitatii s-au imbracat ca atare si nu au lipsit costumele de baie. Toata lumea a avut liber la baie in afara de mine... pentru ca mi-am uitat slipul acasa. :) Glumesc, dar a fost prima data cand aproape ca am uitat de ce ma aflu la acea petrecere. Nu o data mi-a venit sa sar in apa alaturi de invitati. Petrecerea s-a prelungit in noapte pe acorduri de clubbin', dar si muzica specifica acompaniind dansurile limbo. Au fost dansatoare exotice, "scuipatori" de flacari, gimnaste si multa buna-dispozitie.
Mai jos aveti o parte din marea distractie, asa cum am reusit sa o "pictez" in acea seara minunata.
Asa ca, draga Sasha, iti doresc sa devii un baietel mare, frumos si sanatos, vesel si inteligent si sa bucuri fiecare clipa din viata parintilor tai!
Va doresc sa fiti fericiti pentru tot restul vietii si nimic sa nu va desparta niciodata!

PS: Cand petrecerea a luat sfarsit si toata lumea se pregatea sa plece spre casa, am dorit sa fac si eu o mica baie in acea piscina minunata... Numai ca a venit o furtuna de vis... #@$%^&!!!



































8 comentarii:

  1. Cam asa trebuie sa fie un botez...si cam asa trebuie sa fie pozele de la un astfel de botez... Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Superbe poze … sincer nici nu ne asteptam la altceva :) Cu un asemenea fotograf si cu asemenea modele ce putea sa dea gres :)
    Lasand gluma la o parte, nu putem decat sa-ti multumim Marian pentru profesionalismul si pasiunea de care ai dat dovada lucrand in conditii destul de dificile - Sasha a fost rebel la sesiunea foto de acasa, a fost cea mai calda zi din vara asta si o companie destul de “sarita de pe fix” (adica noi si dragii nostrii prieteni).
    Asteptam cu nerabdare restul pozelor si iti promitem ca ne vom ridica mai la inaltime la botezul urmatorului membru al familiei noastre :)
    Cu drag,
    Tony, Diana & Sasha

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Toni!
      Ca sa-ti raspund si eu tot cu o gluma:
      Trebuie sa fie tare comod ca sa mergi pe premisa "punct ochit - punct lovit" :)
      Lasand gluma la o parte, cea mai grea parte a fost cea de la petrecere cand, fara asistent, a trebuit sa stau cu lamapa intr-o mana si aparatul in alta mana. Si toata lumea stie cat cantareste un D700!!!
      In rest am imbinat utilul cu placutul :)
      Sa ai doi copii este de vis, desi se dubleaza greutatile si responsabilitatile. Dar merita, mai ales ca o sa aveti si o reducere consistenta a serviciilor foto la cel de-al doilea copil :)
      In final, va multumesc pentru increderea acordata si va doresc "tot binili din lume" (cum ar spune Tamango la Radio Guerilla)! :)

      Ștergere
  3. Felicitari, Marius! Fotografii minunate..ca de obicei :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase pozele. De laudat si tematica botezului. e bine ca incepem sa iesim din tipare.

    RăspundețiȘtergere