luni, 3 septembrie 2012

Victoria - Botez



Copiii mici, pana in 4 luni sunt, de obicei, foarte putin expresivi. Victoria a fost exceptia de la regula. O fetita vesela, zambitoare, care mi-a oferit o varietate de grimase si zambete demne de o mica vedeta in devenire. A fost exact ceea ce aveam nevoie pentru a face o postare interesanta, plina de viata.
La petrecere au fost invitati o sumedenie de copii care au chiuit si sau jucat pana la miezul noptii. Au fost prezente personaje de film animat si s-au desfasurat "adevarate" lupte de cucerire a noi teritorii. :)
Si dupa cum deja bine se stie ca eu ador copiii, nu am avut de facut decat sa le castig increderea si sa ma accepte pe langa ei fara sa ma bage prea mult in seama. Pe sub scaune si mese, dupa copaci, pe burta sau pe varfuri, am reusit sa prind cateva instantanee interesante.
Aestea fiind spuse, nu-mi ramane decat sa urez parintilor Victoriei, multa sanatate si bucurie in viata si, dupa cum ii spune numele, sa aiba o fetita invingatoare in tot ce va intreprinde pe tot parcursul vietii!



































4 comentarii:

  1. extraordinar de frumoase ca intotdeauna, reusesti f bine sa surprinzi trairile oamenilor in varsta si ale copiilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Madalina! Mai ales ca este primul comentariu la aceasta postare. Nu mai am acelasi succes de cand am separat postarile - botez/nunta:)
      Ce sa zic... Nu pot sa te contrazic... Iubesc enorm copiii si cam la fel si batraneii :)
      Multumesc pentru vizita!

      Ștergere
  2. vezi??? acum putem spune cu totii cat de minunate sunt pozele tale! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru ca mi-ai spus ca nu merg comentariile, Andra! Habar nu aveam de ce nimeni nu-mi mai scrie. :)

    RăspundețiȘtergere