duminică, 12 august 2012

Alexandru Ioan - Botez


Sunt in fata primei postari a unui botez pe anul 2012. Ce spun eu botez!? De foarte multe ori, pe parcursul intregii zile, am trait cu senzatia ca fotografiez o nunta grandioasa. Da! A fost "cel mai", "cel mai" eveniment la care am luat parte de cand sunt eu fotograf. Petrecerea de la restaurant a fost plina de momente inedite, incepand cu muzica live, continuand cu ursitoare, iar muzica live, apoi trupe intregi de dansatori conduse de Willmark, apoi alt gen de muzica live, cu Los Platanos. Absolut totul la cel mai inalt nivel ca organizare si prestanta. Era sa uit... La acest eveniment s-a servit exact genul te hrana pe care l-as manca in fiecare zi a vietii mele. Priviti fotografiile si o sa-mi dati dreptate. :) Dar gata cu vorbaria ca uitam de sarbatorit. El este Alexandru Ioan, un bebe care nu stiu ce voce are. Nu a plans cand s-a trezit din somn cu un fotograf si un cameraman deasupra capului. Nu a plans la imbracat. Nu a plans pe drum. Nu a plans in biserica si nu a plans in Cristelnita, la scaldat!!! Daca nu o sa planga nici cand ii vor da dintisorii, atunci este copilul ideal.
Era sa uit... Petrecerea a avut loc la etajul 15, iar eu am rau de inaltime, dar nu am rezistat sa nu fotografiez privelistea... senzationala.
In final, urez parintilor sa se bucure de ambii copii (da, au doi si nu seamana intre ei deloc), multa sanatate si noroc in toate!























































2 comentarii:

  1. La multi ani! un 2013 cu si mai multe postari!
    ce sa iti spun ca ti-ai descoperit talentul. Postarile sunt superbe. Mai ca imi vine sa repet nunta pentru a avea parte de fotografii senzationale... Abia astept sa mai creez ocazia de a apela la talentul tau.
    mult succes!
    Beatrice

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani, Beatrice si multumesc frumos pentru increderea pe care ai avut-o in mine inca de la inceput! Cineva mult mai destept decat mine spunea ca trebuie sa faci abstractie de talent daca vrei sa ajungi departe. :) Eu nu stiu cat talent am, dar stiu cat de mult muncesc ca sa ajung cat mai sus.
      Multa sanatate, intelegere si noroc in noul an va doresc si eu!

      Ștergere